2 apr. 2011

Not what most people what, but oh so welcome with me

Imorse skulle jag ta på mig ett par jeans och då märkte jag att dom var alldeles för små i midjan. Ok dom flesta skulle typ få panik och tänka "åh nej, nu har jag gått upp i vikt!". Jag däremot tänker "åh ja, jag har gått upp i vikt!". Haha ok jag vill liksom inte bli fet men några kilo till skulle ju inte skada, helst muskelmassa då och inte fett så nu blir det till att äta nyttigt och träna. By the way så går min "halva diet" alldeles utmärkt och varje dag blir det minst två stycken GI-måltider.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.