28 apr. 2011

Marc by Marc Jacobs: What I bought

Igår blev det ju lite shopping inne i city och som ni förstår spenderades den mesta shoppingtiden i Biblioteksstan... you know me, right?! ;)

Först så blev det en tur in till Gucci, Louis Vuitton och Mulberry för att kolla på lite väskor och dom hade några som var väldigt snygga. Louis Vuitton Keepall 45 är den som jag är mest förtjust i just nu, my future love!

Sen så blev det en tur till  Bo Berggren Urhandel där jag provade några Hublot Big Bang-klockor och servicen där är så extremt bra. Man får sitta i en jätteskön stol vid ett litet bord och så går försäljaren iväg och hämtar klockorna för att sen placera dom på ett litet underlägg (självklart med handskar på). Sen får man prova dom och känna hur dom känns på och hur dom ser ut samtidigt som dom berättar om klockan och företaget. Hublot är ju en av mina favorittillverkare av klockor.

Sist men inte minst blev det en sväng in på Marc by Marc Jacobs där jag köpte ett nytt iPhone-skal och en vattenflaska.... inte så nödvändigt men oh baby vad snyggt!


iPhone-skal


Vattenflaska

...of course from one of my favourite designers!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.