30 apr. 2011

It's like drama follows me

Ok här är dagens djupa och seriösa inlägg:
så är det världens drama i min projektarbetsgrupp just nu och jag är i mitten känns det som och det är riktigt jobbigt.

Grejen är den att vi är fyra stycken, jag och två till har lagt ner enormt mycket tid på uppsatsen medan den fjärde personen av olika anledningar inte har varit med utan istället gått på lunch, massage osv. Självklart är vi andra väldigt sura över det här men personen som har varit borta är en väldigt bra kompis och jag tycker mycket om den för vi kan snacka om allt. Verkligen jobbigt för jag håller med dom två andra om att vara riktigt sur över arbetet men samtidigt så är det en schysst kompis... svår situation för det uppstår liksom konflikter nästan varje gång vi ses och sen är jag den som hamnar i mitten och får "förlåt-sms". Jag hatar att få förlåt-sms för jag är ju sur men samtidigt tycker jag riktigt synd om personen för att den känner sig ledsen och inte känner sig delaktig i gruppen längre.. j*vla situation liksom.

Sammanfattningsvis så vill jag verkligen vara kompis med personen men samtidigt så vill jag inte göra grupparbeten med den men dom två andra i gruppen... så svårt eftersom det är riktigt lågt, elakt och lågstadienivå att frysa ut något. 


Jag kommer ihåg på gymnasiet när jag och mina kompisar satt och snackade om The Hills och Laguna Beach och hur kul det var att se allt drama i serien... not so fun when it happens to you!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.