27 apr. 2011

Inspiration: Tommy Hilfiger

Här är några bilder från Tommy Hilfigers vår/sommarkollektion 2011. Jag tycker att det finns en hel dels snygga plagg som jag skulle vilja ha, till exempel jackan i den bild 1 och byxorna i bild 2... riktigt snyggt! I årets vår/sommarkollektion finns det väldigt mycket starka färger vilket är snyggt, sen finns det några mer traditionella plagg som till exempel bild 6... sammanfattningsvis så tycker jag att Tommy Hilfiger har lyckats väldigt bra med sin vår/sommarkollektion i år.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.