30 apr. 2011

Inspiration: Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana är nog ettav mina favoritmodehus. De har alltid det senaste inom mode och får ofta det enkla till något supersnyggt och med en twist. Den första outfitten här nere är verkligen snygg och något jag kommer köra på mycket i sommar. Skjorta, kortärmad cardigan och sen fluga till... så snyggt!

Jag kom precis på att jag faktiskt har på mig Dolce & Gabbana i skrivande stund, jag har nämligen på mig en grön Dolce & Gabbanapiké.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.