19 apr. 2011

Inspiration: D&G - Ode to Suburbia

D&G (Dolce & Gabbanas underlinje) har för S/S 2011 valt att göra en hyllning till 50-talet. I kollektionen så är det mycket vintage-looker men också safari-mönster. Det finns inte så mycket mer att säga om den här kollektionen. Överlag tycker jag inte att det är en fullträff för modehuset men det finns en hel del snygga plagg som jag definitivt skulle kunna tänka mig att införskaffa. Den genomgående stilen är en blandning mellan preppy och lantis vilket känns lite konstigt men samtidigt väldigt roligt... och det är precis vad D&G-linjen står för, lite mr avslappnat och roligt än Dolce & Gabbana.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.