22 apr. 2011

Inspiration: Canali

När man ser en Canali-kollektion tycker jag direkt att man ser att de riktar sig mycket till "den mogne mannen". Kollektionerna är aldrig speciellt roliga utan väldigt stilrena och sobra och S/S 2011 är inget undantag. Precis som D&G-kollektionen som jag skrev om igår så har Canali tagit mycket inspiration från 50- och 60-talet, tänk den första Wall Street-filmen så har ni delar utav Canali S/S 2011. Jag tycker att Canalis färgglada byxor och kavajer är väldigt snygga och definitivt något som jag skulle vilja ha i min garderob i vår.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.