3 apr. 2011

I'm officially creeped out by a comment

Alltså jag har fått obehagliga mail och brev som har med bloggen att göra som har varit både hotfulla och betydligt äckligare än det här men på något sätt blir jag väldigt störd över det här. Ja jag vet att det finns massa fetischer där ute men kom igen... this mail is so not a turn on for me!

Igår skrev jag ju ett inlägg om att man ska våga ta kontakt med människor och gärna skriva mer än bara "hej". Tydligen blir det här inlägget en uppföljare på det inlägget. Skriv inte något mail som det här för i 99,9 % av fallen så kommer det nog skrämma iväg personen ni vill ha kontakt med!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.