26 apr. 2011

If you work hard then you have to play hard

Imorgon ska jag in till city tidigt för att möta upp Hanna, Mariam och Erika för att jobba med vårat projekt och sen när dom ska tillbaka till skolan för tentagenomgång ska jag träffa Michaela... which means shopping and drinks! Det blir nog riktigt nice med en fika eller drink på någon uteservering och sen massa shopping.

Sen så har jag en annan rolig sak på gång imorgon men det kommer jag mobilblogga om... superfun, trust me!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.