13 apr. 2011

I will replace my baby... but only for 24h

Imorgon ska jag upp till Skärholmen för att träffa Hanna, Mariam och Erika. Största anledningen är ju självklart vårat projektarbete men sen blir det ju chilltime också! Lunch, shopping, fika... you know.

Sen så ska jag byta ut min älskling också... eller jag ska ta lilla BMWn till Skärholmen istället för min Alfa men det är bara för att det är så sjukt kul att köra någon annan bil också, även om jag älskar min. Idag skjutsade jag förresten pappa till bussen och det var första gången som jag körde den stora BMWn helt själv. Alltså fatta, jag i en BMW 330xd + sportpaketet... tror inte det finns härligare säten än i den!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.