4 apr. 2011

I welcome you all to the hometown of my ♥

 
Alla ni trogna bloggläsare vet ju att Göteborg är min favoritstad i detta avlånga land, antagligen har ni märkt det när ni har läst min blogg också. För er som inte har märkt det tänkte jag nu berätta lite om varför jag gillar Göteborg så mycket.

För det första tycker jag att staden är så otroligt mysig med alla kaféer och affärer, det är på något sätt som ett Stockholm med trevligare människor och härligare atmosfär. Till och med galleriorna är mysigare än Stockholms. Nordstan är verkligen jättehärlig och mycket större utbud än Gallerian. Sen så är det ju härligt att gå Fredsgatan upp mot NK och svänga av in på Kungsgatan som är hur mysig som helst. Efter all shopping kan man ju ta sig lite lunch eller en fika på Avenyn som för mig är en riktigt härligsommar tradition.
Under sommaren är det också härligt att ta bussen eller bilen ut till Marstrand om man vill komma undan storstaden för någon timme.

Oftast när jag är nere i Göteborg bor jag hos min farmor och farfar som har en väldigt central lägenhet mellan Odinsplatsen och Drottningtorget. Några gånger har jag bott på hotell i Göteborg också och återigen, människorna känns så mycket trevligare och mer pratsamma än stockholmare.

För mig är Göteborg en underbar stad som jag verkligen längtar till ofta. Det beror säkert på att jag har spenderat nästan varje sommar där och ute på Marstrand sen jag var 1 år och dessutom har massa härliga kompisar där. Jag tycker verkligen att alla ska ta varje chans dom kan att bara hänga i Götet. Ett måste på sommaren är att gå ner till hamnen och åka något varv i Göteborgshjulet och sen fika nere på kajen, så underbart härligt en vacker sommardag.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.