26 apr. 2011

Attention please! Please leave the building through the nearest exit

God morgon kära läsare! Nu är man då i skolan, gick upp klockan 06.00 för att hinna fixa mig och va här till 08.00. Precis när jag kommer in i skolbyggnaden börjar brandlarmet tjuta och ett varningsmeddelande börjar köras i högtalarna på både svenska och engelska. Det sjuka är att det typ bara är jag och fyra tjejer som faktiskt går ut! Alla andra fortsätter gå omkring som om inget har hänt, även om det bara är övning måste man ju faktiskt utrymma!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.