20 apr. 2011

Add some colour to your everyday

Nu kan man ju snart gå omkring i bara en tischa ute och då tycker jag att det är snyggt att man ibland har en med något roligt tryck på eller någon med färg! Självklart kan man ju inte gå omkring i en tischa som har 25 olika färger för då ser man ut som en clown, därför har jag valt ut ett par från TopMan här som jag tycker är enkla men ändå väldigt snygga. Alla kostar mellan 16-25 engelska pund, som hittat!

 

Det kommer ett budgetinlägg med tischor från H&M senare också

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.