15 mars 2011

You see, they DO listen to me

Kommer ni ihåg när jag skrev att Hamrén borde lyssna på mig och ta med Markus Rosenberg i landslagstruppen igen? Ja nu är det så att han läser min blogg wink för i dagens Aftonbladet meddelades det vilka som är uttagna till EM-truppen för Sverige-Moldavien matchen och gissa vem som är med... MARKUS ROSENBERG! Jag har en riktigt bra känsla inför den kommande landskampen mot Moldavien och jag tror att Rosenberg kommer göra riktigt bra ifrån sig.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.