26 mars 2011

The saturday of my dreams

Hur ser er "drömlördag" ut?

Min är att man kommer hem till den person som man verkligen vill spendera sin lördag med. Kanske är maten redan lagad eller så lagar man den tillsammans, romantisk som jag är skulle jag antagligen erbjuda mig att laga maten själv mot att den andra personen bara är där med mig... myskänsla!

Efteråt så blir det en varm dusch, jag tror aldrig att jag känner mig sexigare och snyggare än efter typ gymmet eller duschen, och sen bara slappa i soffan framför favoritfilmen eller något trevlig tv-program och riktigt mysa. Sen på söndagen när man vaknar upp bredvid sin drömperson så är helgen typ fullbordad.

Självklart är det ju kul att gå ut och festa också men inget slår en hemmakväll med personen man älskar enligt mig.

You know, call me if you're up for this!

So boring to be alone

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.