28 mars 2011

SATC and then some junk food

Ja idag var det ju tentaplugg uppe i Skärholmen och vi hade bestämt träff klockan 11 men jag och Erika träffades redan vid 10 för att snacka lite. Vi satt på Espresso House på övre plan och om någon av er som var där läser det här så ber jag så mycket om ursäkt för att vi pratade så högt.
Jag körde frukost där också, iste med cheesecake haha

Vi fick en hel del blickar från folk runt omkring men inte den där "gud vad dom är jobbiga"-blicken utan mer "haha vad roliga dom är"-blicken. Det var rätt roligt för of course började vi prata om vanliga saker (bloggen var en av dom) men sen kom vi in på sex... oundvikligt i vår ålder! I alla fall så var det då folk började kolla, vilket jag förstår.

I alla fall var det sjukt kul för efter våra timmar av "pluggtid" så fortsatte vårat Sex and the city-snack vilket jag nog tror underhöll många andra där.

Efter att vi var klara med tentapluggandet och vi skulle hem så bestämde sig Erika och jag för att åka iväg till Max och käka, hon hade aldrig ätit där förut... I couldn't believe it dudes! Det var ingen kö alls och det är sjukt skönt och som vanligt på Max så tog jag en stor Delux Shake med jordgubbssmak, jag blir nog aldrig trött på dom tror jag.

Dessutom satt vi ute så idag var det andra gången jag fikade utom hus under 2011. Very nice indeed.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.