15 mars 2011

Remember to always clean your house before letting friends in

Jag var precis inne på MSN och snackade lite med en kompis och jag tror inte jag har skrattat så mycket åt en MSN-konversation ever! Grejen var den att vi snackade om en tredje kompis som min kompis just kommit hem ifrån och han berättade lite saker som han sätt där. Tyvärr känner jag att jag inte kan berätta allt här, dels för att lämna ut personer och dels för att det är barnförbjudet ämne... men som sagt, sjukt rolig konversation! I just fell back in love with MSNv

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.