21 mars 2011

The really deep and serious question of the day

Jo men ni vet när man sitter och snackar med en person online. Det jag tycker är svårt är att ta steget från kallpratet till det lite djupare och personligare. Jag är verkligen sämst på det och jag kan sitta och fundera i timmar, ibland till och med dagar, på hur jag ska formulera ett kort litet meddelande på kanske max 20 ord som ska leda från kallprat till det personliga och mysiga pratet.

Alltså det här låter ju egentligen helt desperat, på gränsen till sjukt nu när jag ser det nedskrivet men det är så himla svårt för att ta det där steget och på något sätt utelämna sig själv känns det som. Det är lite som det tidigare inlägget jag skrev om att berätta för någon att man tycker om dom, fast inte med dom starka kärlekskänslorna utan mer vänskapligt.

Om det är någon som har tips på hur jag ska göra nu så tveka inte att kommentera, eller för er som känner mig... SMSA NU!!!!!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.