25 mars 2011

Premiere of 2011... kinda late, kinda early? I don't really know

Jo men det glömde jag berätta igår. Som vanligt var jag och Sandra och tog en fika och för första gången i år så satt vi utomhus. Det var riktigt mysigt att för första gången i år sitta ute med en latte och njuta i solen, i och för sig hade jag ju både halsduk och filt men ändå.

Gårdagen började med att jag spenderade 6h med ansiktet djupt begravd i två böcker som måste läsas inför tentan nästa vecka. Efter det tyckte jag att jag var välförtjänt av en härlig fika paus.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.