26 mars 2011

One moment away from taking my car and just go

Alltså ok, det här inlägget kommer jag säkert ångra otroligt mycket senare men ibland måste man ju göra impulsinlägg också eller hur. I alla fall känner jag mig bara så sjukt less på hela situationen just nu så precis som rubriken lyder känner jag bara för att bara lämna hela grejen bakom mig, samtidigt som det är svårt att släppa den...

Vad handlar inlägget om? Bloggen? Facebook?
Ja, något med internet i alla fall om vi säger så.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.