24 mars 2011

Ok let me tell you about some love

Nu ska jag ta och skriva dagens "djupa och seriösa" inlägg. Ni vet när man är helt obeskrivligt kär och inte kan sluta tänka på en person för ens 1 sekund och man känner att man nästan svävar på moln. Så har jag känt tre gånger i mitt liv... ibland känns det sjukt jobbigt att det bara är tre gånger men samtidigt så känns det lite bra för det är ju ett bevis på att jag inte är en kärlekshora.

I vilket fall som helst så var första gången på gymnasiet och en tjej som hette Malin. Vi var rätt bra kompisar och umgicks en del, tyvärr var hon en riktig player men jag var helt galet kär i henne så jag tänkte inte på det trots att alla mina kompisar varnade mig för henne. Nu i efterhand kan jag verkligen säga att jag ångrar att jag inte lyssnade på mina kompisar, I ended up with a crushed heart.

Andra gången var egentligen inte kärlek-kärlek tror jag utan mest känslan av att vilja vara med någon (en riktigt stark känsla) och det är nog faktiskt den person som fortfarande har halva mitt hjärta och det är Karin. Vi var verkligen riktigt bra kompisar som stöttade varandra igenom allt men det har tyvärr runnit ut i sanden. Jag tycker fortfarande väldigt mycket om henne som kompis ändå.

Den tredje gången så ledde "sväva på moln-känslan" bara till sex. (Oj, första gången jag nämner sex i bloggen tror jag). Anyway, jag och den här tjejen (som inte vill nämnas med namn i mitt inlägg) är bra kompisar idag och har bestämt att inte bli mer än vänner just nu och konstigt nog känns det faktiskt rätt bra. Vi kommer så bra överens och har väldigt roligt så nu när jag tänker på oss tror inte att vi skulle fungera speciellt bra som par. Direkt när vi bestämde det så var jag ju väldigt crushed...

Nä ok, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget men jag tror att det är bra att jag bara har haft den där mysiga känslan tre gånger. På något sätt känns det som om jag kommer att uppskatta den ännu mera den gången det är riktigt seriöst

Dagens fråga: Hur många gånger har ni verkligen varit kära?

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.