4 mars 2011

I was speechless but now the words just keeps on coming

Nu har jag precis tittat klart på Debatt och delen om unga bloggare... vad ska man säga?! Jag tycker inte att Kissie eller Peter gjorde speciellt bra ifrån sig och jag tycker absolut inte att dom är bra representanter för bloggvärlden! Alltså ok att dom har många läsare men majoriteten av bloggarna som finns är ju inte lika extrema som dom.. Dessie och Paow provocerar ju ibland men inte lika extremt som Kissie och därför tycker jag att dom skulle ha ställt upp i Debatten också, lite balans liksom. Sen har man ju absolut rätt att skriva om vad man gör och nu råkar Kissie älska plastikoperationer etc men hon måste ju förstå att unga tjejer blir påverkade av det hon skriver. Jag tycker i och för sig att det är väldigt synd att det just är unga bloggtjejer som pekas ut, det finns ju bloggkillar som skriver om träning och kosttillskott hit och dit och det påverkar väl killar till att vilja se ut på ett speciellt sätt precis lika mycket som tjejer blir påverkade av Kissies operationer och barnmat... kanske borde ha tagits upp i Debatt också men på något sätt är det alltid extra hemskt om det är tjejer som är extrema.

Självklart har man som Kissie säger inte skrivit på ett papper om att man ska vara en förebild när man börjar blogga MEN som sagt måste man inse att man faktiskt blir en förebild för vissa och då måste man ta sitt ansvar... i alla fall känner jag att jag gör det.

Jag håller med Aliette om det hon sa och jag läser också Kissies blogg (ibland) mest för att det är roligt. Jag läser en del bloggar som provocerar till en viss del men som ändå är seriösa och jag tycker att man måste ha en viss balans.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.