9 mars 2011

I wanna hold em like they do in Texas please

Alltså just nu är jag sämst på poker wink… weird eller hur eftersom det är superinne att spela. Jag har spelat några gånger med kompisar och jag har ett pokerset hemma så det kanske är dags att börja spela lite mera.

Jag har spelat poker online några gånger och det är ju faktiskt rätt roligt, även om det inte går superbra. Att spela online tycker jag ibland kan vara roligare än att spela med kompisar för på nätet kan man ju spela när man vill. Å andra sidan så är det ju alltid kul med sällskap och då passar det ju perfekt att ringa upp några kompisar och bara hänga hos någon och spela poker

Dom få gånger jag har spelat poker, både IRL och online, så har det varit Texas Hold’em för jag kan ingen annan form av poker haha… jag kan varken spela eller ens säga någon annan form för det är så stor koll jag har på det kortspelet winkfast varför behöver man egentligen veta om fler Texas Hold’em är ju rolig(as)t?

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.