12 mars 2011

I just reached the outer boundries of too much fashion

Alltså det är helt sjukt, alldeles korsade jag gränsen för när man har för mycket high fashion i sin garderob. Jag fick för mig att jag skulle lägga alla solglasögon i sina fodral och till min stora förvåning hittade jag två stycken Dolce & Gabbana-fodral. Först tänkte jag "hmm... när köpte jag två par D&G?" och sen plötsligt så slog det mig, ja visst ja jag hade ju den där lilla shoppingrundan för något år sen när det blev en hel del spontan lyxshopping.

Gränsen för too much fashion är alltså när du köper saker och glömmer bort att du har köpt det + att du inte har sett den inköpta saken på ett bra tag

I och för sig tror jag inte att jag kommer lära mig någon läxa från det här utan det här kommer typ att repetera sig om och om igen

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.