21 mars 2011

I can't erase you even if I try because it hurts so bad

Igår rensade jag ju ur kontaktlistan i min mobiltelefon men det finns en person som jag bara inte kan radera. Vi har varken pratat eller setts på fyra år men du betyder allt för mig fortfarande! Varje gång jag öppnar kontaktlistan i telefonen fastar jag vid ditt namn och det och det gör ont att veta att vi bara gled ifrån varandra. Trots att det är så länge sen vi pratade med varandra så slår mitt hjärta lite extra varje gång jag får ett sms och hoppas att det är från dig, även fast jag vet att det inte är det och aldrig kommer att vara igen. Anledningen till att jag inte kan radera dig ur min telefon är att det är det sista som jag har kvar av dig och jag vill verkligen inte förlora den där sista lilla biten som finns kvar. Kanske lever hoppet kvar om att vi ska hitta tillbaka till varandra igen... Du var min allra närmaste kompis och kommer alltid att vara det även om vi lever två helt olika liv och du har gått vidare idag0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.