15 mars 2011

I always wait until the last second

Alltså jag är verkligen sämst på att planera. Imorgon åker jag ju in till stan och ska sova där tills på torsdag eftersom det är ett Finest-event imorgonkväll. Självklart har jag inte börjat packa ännu för jag är alltid ute i sista minuten... jag blir så irriterad på mig själv så det är helt sjukt! wink

Jag känner att jag borde börja packa en weekendbag nu men ändå vet jag innerst inne att jag inte kommer börja med det förrän runt kl 01.00, PRECIS innan jag ska sova liksom. evil

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.