12 mars 2011

Hamrén... take my advice!Snart är det ju dags för Fotbolls-VM 2012. Kvalgruppen känns ju rätt bra eftersom Sverige slipper supernationerna som Portugal, Spanien, Italien, Tyskland och Frankrike.. *puh*. Sen tycker jag väl kanske inte att truppen känns så där jättebra. Det skulle ju vara kul om Zlatan kunde göra lite fler mål för Sverige istället för bara på klubbnivå liksom.

En spelare som jag tycker borde tas in i landslagstruppen igen är Markus Rosenberg. Under säsongen 2007 vann han ju den interna skytteligan i Werder Bremen och nu tror jag att han är på uppåtgående. Jag tror han lär sig mycket nu när han är utlånad till Racing Santander och spelar i La Liga också, samma liga som andra superstjärnor som Messi och så ju.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.