17 mars 2011

Grand premiere baby!

Igår var det som sagt galapremiär för filmen No strings attached som jag var inbjuden till och självklart tog jag med mig min bloggbuddy Michaela. I alla fall så var vi "fashionably late" men det gjorde ingenting för vi fick dom bästa platserna uppe på övre balkongen biggrin.

Filmen No string attached som vi såg kommer att ha premiär för alla er andra den 1:a april och jag kan verkligen rekommendera er att gå och se den. Den är hur rolig som helst och alla skrattade nästan hela tiden. Natalie Portman och Ashton Kutcher spelar otroligt bra i filmen och det är dessutom fullt av roliga biroller.

Efter filmen var det i alla fall efterfest på Oxid så självklart drog vi dit och checka läget och fick lite drinkar... och självklart hamnade vi på mingelbild wink

Efter ett tag inne på Oxid så kändes det lite B för det var alldeles för mycket folk på en vääldigt lite yta så vi bestämde oss för att dra till Entourage för Michaela har en stalker som jobbar där som tjatade om att vi skulle komma förbi... vi gjorde det i utbyte mot VIP-treatment vilket vi fick.. soo our style! wink

Innan vi drog hem till Michaela igen så fick det bli en extramiddag inne på Max och deras lyxshakes är sjukt goda! Gotta buy like two each time! biggrin

Inne på biograf Park. Jag och Michaela hade typ bästa platserna.. egen
"logebalkong" med superbra benutrymme och så var det högt upp.


Mingelbild från efterfesten på Oxid

VIP @ Entourage... gotta love to be me

och sist men inte minst så blev det ett stop på Max innan
hemgång för att avsluta min och Michaelas dejt. Lyxshake och
massor av mat... perfekt slut innan hemgång ;)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.