10 mars 2011

Freedom baby, freedom

Ja ok, nu är jag tillbaka från gymmet och idag var det fullt med folk där... helt sjukt mycket människor som skulle svettas tillsammans haha wink. Hur som helst så gick det väldigt bra, idag la jag störst fokus på kondition och cyklade/sprang 10 km och sen på slutet blev det styrketräning med fokus på armar och överkropp cool.

Det är väldigt kul att träna med Sandra för vi sporrar varandra på ett bra sätt... eller egentligen sporrar nog hon mig mest för hon är som en jäkla Duracell-kanin!

Nu blir det i alla fall middag, som idag består utav lax och ris. Omega-3 och kolhydrater biggrin


Soon... maybe! wink

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.