20 mars 2011

Do you dare step off the cliff?

Har du någon gång varit jätteintresserad av någon men valt att inte göra något åt det?
Bara tanken på att bli avvisad är för de flesta hemskt, börjar man sen tänka på dom pinsamma missförstånd som kan uppstå blir det med ens mycket värre. Bara så ni vet är det inte lätt att vara man för enligt normen ska man ju vara modig och våga saker jämt.

Innan man vågar berätta för personen i fråga känns det som om man står högst upp på en klippa och balanserar på kanten. Antingen kommer det göra fruktansvärt ont när man tagit klivet eller så kommer man känna sig oerhört glad och stolt över att man just har klarat av den svåra och jobbiga situationen.

Saken är ju den att man blir ju alltid glad om någon säger att dom tycker om en. I och för sig kan man ju bli mer eller mindre glad beroende på personen men saken är den att man alltid blir glad inombords i alla fall så varför ska det vara så svårt att tala om för någon att man tycker om den personen?

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.