28 mars 2011

And then they just cut all of it off

Det här inlägget är tidsinställt för just i denna stund sitter jag hos min frisör Kristin och får håret klippt och fixat. Det ska bli så himla skönt! Jag brukar klippa mig var sjätte vecka men nu har det gått typ åtta veckor sen sist. Sist jag klippte mig var veckan innan SVT-inspelningen i Göteborg och det var i januari!

Nej det kommer bli så skönt att få mer lätt stylat hår för ni har ingen aning om hur mycket tid det går åt i badrummet på morgonen för att få enbart håret klart.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.