6 mars 2011

Almost an angel but those dreams were crushed

Det här är alltså min nya header... eller i alla fall en prototyp. Jag är rätt nöjd med hur den ser ut nu MEN jag stör mig lite på att bilden inte är jätteskarp så antagligen blir det en omtagning av bilder inom en snar framtid.

Förövrigt är det en riktig tv-sportsdag som står på schemat för mig idag. Imorse var det ju killarnas slalom från Kranjska Gora, Super-G från Tervisio, Jaktstarten från Khanty Mansiysk och nu "femmilen" från Kollen!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.