7 feb. 2011

Yes I'm late... (del 2)


när känner du dig sexigast?
Ja du, det är faktiskt olika från dag till dag men oftast är det efter att jag har duschat eller tränat.

Hur kan du och Minzy klicka så bra?
Väldigt bra fråga! Det är bara något som klickar mellan våra personligheter tror jag. Vi har liksom samma humor och sånt.. verkligen toppen!

Hur lärde du känna Michaela?
Jo det är så att jag skulle ju gå på Blog Awards med en kompis men sen så kunde inte hon följa med så jag gick själv... (booring!) mensen på kvällen så träffade jag en tjej som hade lärt känna Michaela och hennes kompis Linn tidigare under dagen så när dom kom dit sen så började jag och Michaela snacka med varandra. Sen hamna vi två på samma ställe vid prisutdelningen och Linn och den andra tjejen hamna någon annanstans och vi stod och snackade typ hela tiden och sen dess så kommer vi väldigt bra överens bara.

Vilken är din favoritfilm?
Jag tror jag har fått den här frågan förr men jag kan svara igen... Jag har många favoritfilmer men den som jag kommer på just nu är American Psycho.

Vilken av dom här alternativen är närmast ditt eget liv, fotbollspelarliv, hollywoodfruliv eller filmstjärneliv?
Haha gud vilken fråga! Det blir nog en blandning av 1 och 2 tror jag. Lyxliv x2 ;)

Har du gjort några skönhetsingrepp som t.ex Daniel Paris eller Kissie?
Nej det har jag inte. I'm all natural och om vi nu ska dra paralleller med andra bloggare så kan vi väl jämföra med Andreas Wijk som också är helt naturlig hehe


Hur mycket tror du att din garderob är värd, med accessoarer och skor?
Ingen aning... jag tror inte att den är speciellt billig i alla fall

Brukar du blogga från skolan?
Ja jag brukar blogga ifrån föreläsningar ibland :)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.