24 feb. 2011

Just get me out of here

Nu är alla klara med sina opponeringar och presentationer MEN trots det får vi inte gå... Nu sitter läraren ockh går igenom varje grupps brister i tur och ordning. Det finns verkligen inte en ända person här som inte sitter med sin mobil eller halvligger på sina stolar.

Min grupps presentation gick i alla fall riktigt bra så jag är supernöjd, förutom möjligen en liten sak... En tjej i min grupp hade helt missat sin uppgift tills idag så då får jag och Hanna ta och fixa det senare idag... Suck!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.