28 feb. 2011

High fashion problems!

Imorse hade jag världens problem när jag skulle fixa i ordning mig för att dra iväg till skolan... den eviga frågan: Vad ska jag ha på mig? upprepade sig i huvudet! Jag tror jag stod i garderoben ända tills det var 3min tills jag var tvungen att ta bilen och åka iväg... jag har alltid problem när jag ska fixa i ordning mig för jag har alldeles för många snygga kläder men till slut fick det i alla fall bli en high fashion-outfit med en av mina sjukt snygga Armani-tischor och sen Replay-jeans och ett Guccibälte.

Ikväll ska jag nog försöka att ta fram kläder i förväg men jag har en känsla av att det inte kommer gå så himla bra haha

Anyway... jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera dom senaste dagarna, och ja måste erkänna att det har varit lite skönt med en bloggpaus men nu är jag back on track!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.