25 feb. 2011

Getting ready for a nice evening

 Usch nu håller jag på att göra mig i ordning och jag känner mig som en höna utan huvud. Jag springer typ runt runt runt och försöker fixa massa saker på en gång.. inte det bästa liksom. Anyway, snart ska jag dra och jag tror det kommer bli en toppenkväll hos Sigis och Sandra med hennes brorsor och så.

Nu gäller det bara att fixa det sista innan jag ska dra... ciao babes!

1 comments:

  1. haha tanker inte svara pa sms da de kostar typ 2 :- och jag ar gymnasie elev ;) haha alskar skor, skulle kunna doda for att fa leva bland skor... hahahaha jag kommer nog dock aldrig hitta nagon pojkvan med perfekt kropp... hahahaha

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.