10 feb. 2011

A day to remember!

Ja den 10 februari 2011 är en dag att komma ihåg för det är den dagen som jag fick mitt körkort, i snöstorm! Det är sjukt underbart att äntligen ha körkort och kunna åka vart som helst, när som helst! Bilen fanns ju redan men det var liksom bara det där lilla laminerade plastkortet som fattades men nu är ALLT klart!

SÅ HIMLA SKÖNT!!!!!!!!!!!

6 comments:

  1. GRATTIS Alvin!! Jäklar va duktig du varit! Grymt att få körkort, vilken känsla! Nu kan du ta bilen hit när du vill och hälsa på :))

    SvaraRadera
  2. Tack Maria :D
    Det är helt sjukt hur skönt det känns att kunna åka vart som helst, när som helst :) Ja absolut! :D

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.