3 feb. 2011

The day after

Ja ok det blev bara 4h sömn men det stoppade inte mig från att dra till gymmet med Oskar imorse. Jag måste ju faktiskt erkänna att jag var inte riktigt lika pigg på det som han men jag gjorde rätt bra ifrån mig endå tycker jag. Nu sitter jag i alla fall på Espresso House med en varm toast, iste och senaste numret utav Café, med andra ord en riktigt skön "day after".

Bilder och så från igår kommer upp ikväll när jag har min dator för nu sitter jag bara med iPhonen..

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.