15 feb. 2011

Burberry and me

Har en riktig bad hairday så fick trycka på mig min Burberry
för att få till en någorlunda bra cambild...
Är helt slut nu, dagen började med 5h råplugg där jag satt och plöjde igenom kurslitteratur. Sen 45min ute i längdspåren där det snöade som tusan... inte bra! Efter det så fick jag sms från Sandra som frågade om jag ville åka till gymmet så då var det bara att kasta sig in i bilen, köra hem, ut med skidorna och in med gymväskan och sen köra till gymmet. Det fick bli 1h på cykeln för att förebygga mjölksyra från uppförsåkningen i längdspåret.

Nu håller jag på och småplockar lite här hemma men snart ska jag lägga mig i sängen med massa bra tidningar.. Ok, Hello och andra roliga engelska skvallerblaskor men först ska jag se klart Steven Gerrard - A year in my life.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.