19 jan. 2011

It's Wednesday

Idag är det onsdag och hittills har det varit en rätt bra dag. Började med att jag försökte skotta bort snö från taket vilket inte gick så där jättebra för det var mest isblock. Sen så drog jag och Sandra ner på stan en sväng och shoppade lite... precis som igår fast skillnaden var att idag hittade jag inget kul. Sen så bestämde vi oss för att fika på Hannah's som vanligt och jag tog en kopp jordgubb/rabarber-te och en supergod ciabatta med salami och brie... mums!

Nu ska jag ta lite bilder på mina senaste shoppingfynd som jag kommer slänga upp här i bloggen ikväll

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.