4 dec. 2010

'Cause it's Saturday

Ja nu är det lördag igen och det är ju riktigt skönt. Hittills har jag typ inte gjort mycket förutom att ha gått en powerwalk med hunden och nyss kom jag hem från Sandras ateljé där vi satt och snackade och drack te. Sigis kom förbi en sväng också men han har fullt upp i deras hus för tydligen ska deras ena vägg rivas och byggas om för att dom ska sätta in en kamin och skorsten + att kaminen ska målas om.. riktigt stort projekt!

Nu sitter Sandra och målar färdigt en beställd tavla och jag väntar på att vi ska åka iväg och handla mat... ja jag är lat för jag orkar inte GÅ till Ica idag.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.