7 nov. 2010

You should always live life in the fast lane

Här är lite bilder från hotellet, ser det inte sjukt härligt ut? Servicen var oerhört bra också för när vi kom till hotellet vid 11 så var rummet redan färdigt för oss att checka in till trots att normal incheckning inte är förrän vid 15.00.

Efter att ha packat upp och slappat lite i rummet drog jag och Sandra ut på stan för att shoppa lite och bilder på det kommer senare... har inte den kameran här nu. Sandra köpte alla sina kläder inför kvällen när vi shoppade så jag följde med som en liten hundvalp haha.

Efter all shopping var vi helt slut i benen så då fick det bli sushi och återhämtning på rummet innan vi började fixa oss för att träffa Jenny som mötte oss utanför hotellet, sen blev det taxi (ofta att jag skulle gå till en nattklubb) till Ambassadeur där det självklart var lista så ingen kö eller inträde.. of course! Tyvärr var det riktigt tråkigt där för det kändes som nån förortsklubb så efter en timme drog vi till Laroy istället och där är det alltid så härligt drag.. soo my style and I love it!

I alla fall så träffade vi en hel del roliga människor där inne och hade en helgrym kväll! Sen när vi väl bestämde oss för att dra till hotellet igen så var jag så hungrig att jag satt med Room Service-menyn i handen men jag hann somna innan jag hann lyfta luren... soo bad!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.