9 nov. 2010

Why do I always fall for the supporting roles?

Ok jag har blivit ett helt galet Twilight-fan den senaste tiden. Förut tyckte jag att filmerna verkade lite småtöntiga och typiskt tjejiga... I was sooo wrong! Det är ju betydligt mycket mer action och häftiga scener i filmerna än vad jag trodde, det bästa måste nog ändå vara "baseballscenen" i första filmen... den är så sjukt grym!

Dessutom tror jag inte att det finns någon snyggare än Nikki Reed som spelar Rosalie.. ni vet vampyren som inte gillar Bella (she makes me wanna be Emmett) hehe

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.