1 nov. 2010

Soon I'm over the edge, just stop pushing

Snart ska jag hem till Sandra och försöka boka hotell för den hundrade gången typ. Vi har försökt göra det ända sen i början av förra veckan men vi är lite oense om var och hur vi ska bo just nu men det löser sig nog snart haha. Vi har googlat samma hotell typ men har olika åsikter om dom... illa! Anyway, sen måste jag göra några VIP-samtal och försöka pussla ihop den kommande helgen så jag hinner träffa alla som vill träffas, jag kan ju inte utesluta någon liksom... THAT WOULD BE RUDE!!

Nej, nu är det dags för en kopp Rooibos Champagne och sen vänta på att Sandra ska bli klar med whatever it is she's doing.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.