5 nov. 2010

Please people have at least some class

Ja idag har det varit lite dålig uppdatering här i bloggen men jag har spenderat den största delen av dagen hos Sandra. Vi började med frukost-te och sen satt jag och lekte med hennes supergulliga katter.. dom är så sjukt söta!

Nu sitter jag och väntar på ett par som ska komma hit och kolla på/köpa ett skåp. Dom skulle ha varit här klockan 15.00 men dom har inte kommit och om man är sen så tycker jag att man hör av sig och säger det! Jag har annat att göra än att sitta och rulla tummarna liksom... please have some mannors!

Nej när dom har varit här ska jag börja packa... outfit choices liksom!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.