9 nov. 2010

Movie Night!

Jag har precis kommit hem från att ha haft filmkväll hos Sandra, idag såg vi "The Book of Eli" med Denzel Washington och jag tycker att den var så otroligt långtråkig! Den är liksom två timmar lång och det känns som minst fem timmar... sen fattade vi inte så där jättemycket heller, bara att den handlade om Bibeln typ.

Självklart blev det mängder med pepparkakor till och en av hennes superhärliga katter la sig på min mage och somnade där. Det var jättemysigt att ha en lite pälskudde som gosade ihop sig till en boll på magen, jättevarmt och så är den väldigt söt. Den andra katten satt bredvid och slickade mig på armen när jag kopplade ihop tvn och datorn, båda katterna är typ helt galna i mig för dom är alltid runt eller på mig och både Sandra och Sigis säger att katterna aldrig brukar gå fram till andra människor och definitivt inte vilja gosa upp sig mot dom, nästan inte ens mot Sigis eller Sandra.

Nu ska jag fortsätta filmkvällen med Twilight New Moon, en påse "ostkrokar" och min gullevovve!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.