1 nov. 2010

It is impossible to overdo luxury

Ok nu äntligen har jag bokat hotell till helgen inne i stan. Gud vad jag har skjutit och skjutit på att göra det av någon konstig anledning men nu är det väldigt skönt att det är gjort. Hotellet som vi ska bo på fick bli Sheraton.. which is soo my style. Det är riktigt fräscht med ljusa färger och 24h service och concierge vilket är skönt. Dessutom finns det ett gym som jag absolut ska få till en timme i eller nåt... it's a must!

1 comments:

 1. Va lyx! Jag vill också ha en sån weekend ju!
  Kan du svara på dom här snabba frågorna också :D

  Slappa eller gym?
  Louis Vuitton eller Gucci ?
  Rik eller fattig?
  Anna Anka eller Isabel Adrian ?
  McDonalds eller Max?
  Dessie eller Paow?

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.