18 nov. 2010

I'm busy as a bee

Idag har jag städat hela huset.. ok inte så roligt men det måste göras ibland så lika bra att få det gjort.

Efter att ha gjort allt det tråkiga så har jag filmat tre videoklipp inför ett nytt projekt som kommer upp här i bloggen snart. Tre videoklipp låter ju inte så svårt eller jobbigt men det är mycket värre än man tror, jag är en sjuk perfektionist och om minsta lilla sak är fel så måste jag göra en re-shoot... jag tror nog att det har blivit närmare 20 re-shoots per klipp så med andra ord har jag filmat 60 gånger idag. Nu är jag i alla fall rätt nöjd så förhoppningsvis blir det bra.

Håll utkik för jag kommer självklart att skriva ut när och vad det är jag håller på med när allt är färdigt!!

Love you babes!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.