2 nov. 2010

I pay for the comfort and I stay for the service

Idag har jag ringt och mailat med Sheraton eftersom det är där jag och Sandra ska bo i helgen och jag kan ju bara säga att deras personal är helt otrolig! De svarar på mail jättefort, dom är trevliga när man pratar med dom och dom fixar ALLT som man ber om... I love it!

Alla som känner mig vet att jag har rätt höga krav och ibland kan det vara svårt att uppnå dom men Sheraton har gått ännu längre än jag trodde... fast å andra sidan så hade jag inte förväntat mig dålig service på ett fem stjärnigt hotell, det finns trots allt bara sex hotell i Stockholm som har fem stjärnor.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.