1 nov. 2010

Dagens pik

Ok, jag är lite sen med att ha läst inlägget där Kissie kopierade Vanitas lista över hur man är "rätt" eller "fel" på Stureplan. Jag tycker att det roliga med det är att Kissie är så långt ifrån hur en riktig Stureplanstjej ska vara. I mina ögon är en Stureplanstjej:
  1. Naturlig
  2. Har vett och ettikett
  3. Försöker inte hävda sig utan vet vem hon är
  4. Pratar inte pengar
  5. Inte skrytsam
Hur mycket av det här passar hon in på liksom?
Nej Kissie är en riktig Stureplans wannabe. Kolla bara hennes inlägg där hon pikar om alla bloggerskor som hänger där men som är "fattiga".. snacka om att hon beskriver sig själv för något år sedan innan hennes blogg blev stor. Jag tycker inte att man bör pika något som man själv har gjort, det är riktigt dåligt i mina ögon.

Bilder lånade av
Kissies.se
Louise Uddströmer
 

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.